BYGGMAgasinet

Rustikk stil: Her ser du Huntonit Rustikk Panelbord i fargen Saltdal.

Slik oppgraderer du kjøkkenet på hytta

Våren er den perfekte årstiden for å pusse opp hytta eller sommerhuset. Vi viser deg hvordan du får et lekkert og rustikt hyttekjøkken med enkle grep.

Mars 2019

Norske hytteeiere tilbringer mye tid i “sitt andre hjem”, og mange går med et ønske om å oppgradere hytta og skape en mer lun, gjennomført stil.

Perfekt for norske hytter

Ofte er det en krevende reisevei eller andre forhold som gjør at en kvier seg for å sette i gang et oppussingsprosjekt på hytta. I tillegg stilles det høyere krav til materialene, særlig treverk, som må tåle store temperaturforskjeller, fukt og ha lang levetid. Flere har derfor fått øynene opp for panel fra Huntonit, som er kjent for å ha slike robuste egenskaper. I tillegg er det enkelt å montere på egenhånd uten håndverkere, noe som gjør det til en lettvint og kostnadseffektiv løsning for mange.

Den nye Panelbord Rustikk-serien har blitt en favoritt i nordiske hjem og hytter. Serien består av 9 unike designoverflater med en lett trestruktur, i vakre naturfarger som går perfekt sammen med nordisk interiør.

Samme trend for hytte og hjem

Annette profil
Interiørdesigner Annette Nordstrøm

Ifølge interiørdesigner Annette Nordstrøm er skillet mellom hjem- og hytteinteriør blitt mindre de siste årene.
- I mange tilfeller glir disse stilene nå over i hverandre, ettersom det har blitt mer populært å bringe rustikke naturelementer inn i hjemmene våre samtidig som vi søker etter den hjemmekoselige følelsen på hytta.

- Det er det jeg liker så godt med Rustikk-serien fra Huntonit – den er unik i kvalitet og utseende men likevel svært allsidig i bruk, og passer til flere stiler og settinger. Fargene i serien har også et helt distinkt nordisk preg, og gir oss assosiasjoner til naturen vi er vokst opp med – og det er godt å omgi seg med.

Rustikk nidesign

Huntonit er også miljøvennlig, giftfritt og det eneste panelet som er anbefalt av Norges Astma og Allergiforbund.

Les også: Eventyrlige oppussingstips

Montering5
Enkel montering med Huntonit.

ENKELT GJØR DU DET:

1. Fordel bredden på panelbordene slik at første og siste panelbord er like brede.
2. Fest panelbordet på stenderverk eller eksisterende vegg med spikre eller skruer.
3. Klikk neste panelbord på plass og gjenta til veggen er dekket. Avslutt med lister.

Huntonit panelbord kan brukes både på vegg og tak, både stående og liggende.

Se www.huntonit.no for mer informasjon.

Kommentarer

Les også disse sakene